Suomi 100 – Suomen kasvot –postimerkki

Suomi täyttää 100 vuotta 2017, Suomen kasvot -postimerkkikampanja on osa virallista Suomi 100-hankeohjelmaa.

Osallistu mukaan juhlavuoteen ja lähetä itsestäsi kasvokuva - selfie tai jonkun toisen itsestäsi ottama kasvokuva, johon sinulla on oikeus – osoitteessa www.posti.fi/suomi100

Osallistumisaika 5.9.–4.11.2016

Kaikilla sääntöjen mukaisilla kasvokuvilla on mahdollisuus päästä mukaan Suomen kasvot -postimerkkivihkoon, merkit ilmestyvät toukokuussa 2017.

Kuvia voivat lähettää kaikki suomalaiset ja ulkomailla asuvat Suomen ystävät.

Kuvan lähettäjä vastaa, että hänellä on oikeus luovuttaa kuvan julkaisuoikeudet. Jos kuvan lähettäjä on muu kuin kuvassa näkyvä henkilö, lähettäjän tulee pyytää kyseiseltä henkilöltä suostumus kuvan julkaisemiseen.

Lataamasi kasvokuvan tulee täyttää postimerkille asetetut vaatimukset. Kuva voidaan hylätä, jos se Postin yksinomaisen harkinnan mukaan sisältää esimerkiksi laittomia, sopimattomia tai postimerkin arvolle soveltumattomia aiheita kuten alkoholi- tai tupakkatuotteita, taikka toisen tekijänoikeudellisesti suojattua tai muun yksinoikeuden suojaamaa materiaalia, ellei oikeudenhaltijalta ole saatu suostumusta. Valokuvaamossa tai koulussa kuvatuista muotokuvista tai muuten ulkopuolisten ottamista kuvista tulee ennen kuvan lähettämistä varmistaa valokuvaajalta, että tekijän- ym. oikeudet eivät rajoita kuvan käyttämistä tässä postimerkkikampanjassa.

Erilaisten kuvien lähettämistä per henkilö ei ole rajoitettu. Kuvia ei palauteta, eikä kuvien julkaisemisesta tai julkaisematta jättämisestä tiedoteta erikseen lähettäjille.

Posti Oy:llä on yksinoikeus tuottaa postimerkkejä lähetetyistä kuvista. Posti voi muokata, rajata tai sävyttää kuvaa sekä lisätä siihen postimerkin vaatimat tekstit. Postilla on oikeus käyttää lähetettyjä kasvokuvia postimerkkeihin liittyvässä mainonnassa ja markkinoinnissa, sekä muissa postimerkkeihin liittyvissä Postin julkaisuissa ja luetteloissa.

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain kampanjaan liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Arvonta

Posti Oy järjestää 5.9.-4.11.2016 Suomen kasvot -postimerkkikampanjan, jossa voi voittaa 250 € arvoisen lahjakortin S-ryhmän toimipaikkoihin, sekä Postin omakuvapostimerkkejä.

1. Arvonnan järjestää
Posti Oy, Postipalvelut, markkinointi, PL 7, 00011 POSTI.

2. Kampanjan alkamis- ja päättymispäivä
Kampanja-aika 5.9.-4.11.2016.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne henkilöt, jotka ovat ajalla 5.9.-4.11.2016 osallistuneet kampanjaan ja jättäneet kasvokuvansa ja yhteystietonsa Postin kampanjan verkkosivuille. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuvasta osallistumisilmoituksen jäämisestä arvonnan ulkopuolelle. Osallistumisoikeutta ei ole niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan 21.11.2016 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 28.11.2016 mennessä, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin. Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain kampanjaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään kampanjan jälkeen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

5. Arvonnan palkinto
Kampanjanpalkintona arvotaan lahjakortti (1 kpl), joka käy maksuvälineenä n. 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lahjakortin arvo on 250 €. Lisäksi kampanjan palkintona arvotaan 5 kpl omakuvapostimerkkiarkkeja. Postimerkkiarkin arvo 20 €. Omakuvapostimerkit tehdään tilauksesta tilaajan valitsemasta kuvasta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Posti vastaa palkinnon postituskustannuksista ja mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa itse kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Kampanjan järjestäjän vastuu
Posti Oy vastaa tähän arvontaan liittyvistä vaatimuksista enintään kampanjan kohteena olevan palkinnon määrällä.

Rekisteriseloste
Bob the Robot privacy policy